Kongott csütörtökön az ürességtől a Budapesti Értéktőzsde virtuális parkettje. A nap végére az összkötések értéke nem érte el a négymilliárd forintot, s egyedül az OTP-re született több, mint egymilliárd forintnyi üzlet. A hitelintézeti papír volt egyébként az egyetlen blue chip mely mérséklődéssel fejezte be a napot: árfolyama 0,3 százalékkal 4 080 forintra csökkent. A Mol kurzsa mindössze 5 forinttal nőtt, így 7 775 forintra lépett. A Matáv árfolyama alig 600 millió forintos forgalom mellett 0,7 százalékkal 826 forintra nőtt. A Richter és az Egis tovbb hízott, előbbi 1,0, utóbbi 1,2 százalékkal. A Zwack százmilliós forgalom mellett 5,2 százalékkal növelte értékét.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!