Rögtön az elején ugorhat az OTP, összesen 100-150 forint emelkedés is benne lehet a bankpaírban a 4500 forintos pénteki szintről - vélekedett Nyári Zsolt a KBC üzletkötője.
Egy normál, több napos korrekció során 4900 forint lehet elérhető, egy kisebb korrekció pedig 4720-ig viheti, ami nem azt jelenti, hogy a csökkenő trend nem tud folytatódni.
A Mol izgalmassá vált, 21 ezer fölött kitörésről beszélhetünk, ha ez megvan, akkor egészen nagy mozgás is lehet belőle technikai szemmel nézve.
A Richternél a 46 ezer feletti szint nem tűnik megalapozottnak, mint ahogy az esés sem. Az elmúlt hetekben kialakított 42610 - 47290 forintos sávban mozoghat.
Ez a hét tele van amerikai makroadattal és ECB-ülés is lesz. Érdemes figyelni a piac reakcióját az adatokra, mert az egész szeptemberre iránymutató lehet - mondta az üzletkötő.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!