Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A BÉT indexe 2,5 százalékos ugrással 20 193,84 ponton zárt, az emelkedésben a vezető négyesfogat tagjai közül csak az MTelekom nem volt partner. A távközlési részvények árfolyama 0,1 százalékkal 930 forintra süllyedt, ám ezt a többi blue chip sikeresen ellensúlyozta. A Mol 2,5 százalékkal 19 850 forintra drágult, az OTP 3,3 százalékkal 7051 forintra emelkedett, a Richter 34 850 forintos záróértéke pedig 4,6 százalékkal múlta felül a szerdait. Az Egis ezzel szemben alig javított, a 0,5 százalékos erősödés 18 005 forintos nap végi jegyzést eredményezett.

A BorsodChem az MTelekom példáját követve 2068 forintra süllyedt, míg az Antenna a nagyokkal tartva 2,0 százalékkal 5150 forintra drágult.

Az új elnököt választó Rába részvényei szintén lendületesen erősödtek, 3,1 százalékkal 660 forintra. Maradva a gépgyártóknál, a Linamar 1,7 százalékot javított, a Nabi ugyanakkor 5,5 százalékkal zuhant.

A tech-szektor is vegyes képet mutatott: az econet.hu 3,8 százalékos ugrásával szemben a FreeSoft és a Synergon nem moccant, a Graphisoft pedig 0,9 százalékot vékonyodott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!