Ugrott az aukciós hozam

Több mint kétszeres lefedettség és megugró hozam mellett keltek el a háromhónapos diszkontkincstárjegyek.
NAPI Online, 2008. március 11. kedd, 11:44
Fotó:

A mai aukción 40 milliárd forintnyi háromhónapos diszkontkincstárjegyet hirdetett meg az Államadósság Kezelő Központ, amire az elsődleges forgalmazók 94,2 milliárdos ajánlattömeggel válaszoltak. Az elfogadott hozamok 8,45-8,99 százalék között szóródtak, a 8,78 százalékos átlag az egy héttel korábbit 69, a tegnapi másodpiaci benchmarkot pedig 33 bázisponttal múlja felül.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK