Három hét szünet után nyitott ki újra a japán piac, a Nikkei több mint egy, a szélesebb Topix pedig két százalékkal emelkedett. Jól szerepeltek az autógyártók és az év végén agyonütött pénzügyi részvények, mint a Nomura, amely csaknem 7 százalékot tudott emelkedni.

A tegnap 2,5 százalékkal erősödő dél-koreai piac ma fél százalékot korrigált, a Hang Seng 0,6 százalékos mínuszban, a sanghaji index pedig 1,4 százalékos mínuszban áll.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!