Az amúgy is érzékeny hangulatban lévő piacoknak alaposan betett a nagyon gyenge második negyedéves, és az alaposan lefelé módosított első negyedéves adat: a svájci frank új rekordot ért el a dollárral és az euróval szemben.

Az euró/svájci 1,1354-en áll jelenleg, az USD/CHF 0,7952-n. A sváji frank forintárfolyamán is lökött egy nagyot az adat, jelenleg 237,5 forintot kell adni az alpesi deviza egységéért. Az OTP részvények árfolyama 5360, a Mol 19555 forintra esett, a BUX 0,75 százalékos mínuszban van, vagyis a magyar tőzsdét kevésbé viselik meg a rossz hírek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!