A két társaság kétoldalú szándéknyilatkozatot írt alá, amelynek értelmében a Cyberg üzletrészt tervez vásárolni a Coffeeshop Companyban, amely korábban megkötött szerződése értelmében a világon elsőként bevezeti a Coffee For Free koncepciót, és a Cyberg által fejlesztett 3F Anywhere mesterséges intelligencia alapú digitális platformot - írta a társaság a BÉT-en közzétett tájékoztatóban.

A Coffeeshop Company márka Magyarországon 12 - Budapesten 4, Vecsésen, Szombathelyen, Szolnokon, Siófokon, Miskolcon, Keszthelyen, Dunakeszin, Debrecenben pedig egy-egy - egységgel van jelen.

A kávézólánc jelenleg 21 országban - Európán túl Afrikában, Ázsiában és Dél-Amerikában - 203 egységgel rendelkezik. A több mint 20 éve alapított vállalat fejlesztési terve alapján 2024-re sok száz egységben válhatnak elérhetővé a Cyberg digitális szolgáltatásai, ami jelentős mértékben növeli a 3FA platform felhasználói bázisát, és építi a "Clean Data" koncepciót - véli a Cyberg.

A magyarországi cég a digitális közösségi étteremlánc, a KAJAHU rendszergasztronómiai franchise tulajdonosa és fejlesztője. A Cyberg 100 forint névértékű törzsrészvényeit 2018. október 19-én vezették be a BÉT középvállalatok számára létrehozott Xtend piacára, a bevezetési ár 1800 forint volt. A cég 2018-ban 198,8 millió forint árbevétel mellett 78,2 millió forint adózott veszteséget könyvelt el, 2019 első felében pedig 100,7 millió forint nettó árbevétel mellett 108,6 millió forint adózott veszteséget - írta az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!