Új tagja lesz a budapesti tőzsdének

A Wingholding Ingatlanfejlesztő és Beruházó Zrt. kötvényeit bevezetik a Budapesti Értéktőzsdére ez év június 27-én - közölte a BÉT honlapja pénteken.
MTI, 2016. június 24. péntek, 17:02
Fotó: Napi.hu

A tájékoztatás szerint a Budapesti Értéktőzsde Zrt. vezérigazgatója a társaság 18 381 darab, egyenként 1000 euró névértékű, 18 381 000 euró össznévértékű, dematerializált, névre szóló értékpapírját június 27-ével felveszik a terméklistára.

A kibocsátó első kereskedési napján az ajánlattételi limitet 20 százalékban határozta meg a vezérigazgató.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK