A 1,5 milliárd forint jegyzett tőkével rendelkező cég a tőzsdei bevezetést megelőzően árfolyamértéken 400 millió forintos alaptőke-emelést hajt végre. Az idén csak egy kisebbségi pakett kerül a parkettre, ám a társaság 2006-ban jelentősebb tőkebevonást tervez. A TvNetWork a friss tőkét a kritikus méret eléréséhez szükséges akvizíciókra, fejlesztésekre fordítja. Az idén 1,65 milliárd forintos árbevétel mellett 350 millió forintos eredménnyel számoló, a konkurenciához képes viszonylag olcsónak mondható árakat alkalmazó társaság az év végéig előfizetői táborát 50 ezresre kívánja növelni a múlt év végi 30 ezres szintről. Horváth Zsolt, a BÉT vezérigazgatója egyébként azt közölte, hogy az idén 4-5 társaság bevezetése várható.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!