Új céget gründolt a Synergon

Synergon InfoCom Kft. néven alapított új 100 százalékos tulajdonú infokommunikációs rendszerek megoldását szállító céget a Synergon Informatika Nyrt.
NAPI, 2012. augusztus 7. kedd, 09:43
Fotó: Napi.hu

Az elmúlt években megnövekedett az igény az informatikai és távközlési technológiai beruházások egy integrált rendszerben történő szállítása iránt. A folyamatosan gyorsuló adatátviteli megoldások és szolgáltatások, valamint a rádiótechnológiai és térinformatikai rendszerek lehetővé tették, hogy az új társaság komplex megoldásokat kínáljon az ügyfelek számára - írta közleményében a társaság.

A Synergon InfoCom Kft. megalakulásának célja, hogy a cégcsoporton belül Magyarországon és a teljes közép-kelet európai régió kompetens, komplex infokommunikációs szolgáltatója legyen.

"A Synergon-csoport az elmúlt hónapokban jelentős átalakulásokon ment át, a Synergon Rendszerintegrátor Kft.-ből kiválló új cégek, illetve a Synergon Invest Bulgaria és a most megalakított Synergon InfoCom Kft. már a korábban bemutatott holdig struktúra részei. Az új cég a következő években a hazai és a kelet-közép európai térség kommunikációs és távközlési fejlesztéseiben markáns szerepet kíván vállalni. Az újonnan létrejövő társaság egyúttal minden olyan partneri kapcsolatban, - akár felvásárlásban is - érdekelt, amely tevékenységéhez jól illeszthető és hosszú távon eredményes a cégcsoport szempontjából.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK