Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az elmúlt években megnövekedett az igény az informatikai és távközlési technológiai beruházások egy integrált rendszerben történő szállítása iránt. A folyamatosan gyorsuló adatátviteli megoldások és szolgáltatások, valamint a rádiótechnológiai és térinformatikai rendszerek lehetővé tették, hogy az új társaság komplex megoldásokat kínáljon az ügyfelek számára - írta közleményében a társaság.

A Synergon InfoCom Kft. megalakulásának célja, hogy a cégcsoporton belül Magyarországon és a teljes közép-kelet európai régió kompetens, komplex infokommunikációs szolgáltatója legyen.

"A Synergon-csoport az elmúlt hónapokban jelentős átalakulásokon ment át, a Synergon Rendszerintegrátor Kft.-ből kiválló új cégek, illetve a Synergon Invest Bulgaria és a most megalakított Synergon InfoCom Kft. már a korábban bemutatott holdig struktúra részei. Az új cég a következő években a hazai és a kelet-közép európai térség kommunikációs és távközlési fejlesztéseiben markáns szerepet kíván vállalni. Az újonnan létrejövő társaság egyúttal minden olyan partneri kapcsolatban, - akár felvásárlásban is - érdekelt, amely tevékenységéhez jól illeszthető és hosszú távon eredményes a cégcsoport szempontjából.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!