Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A magyar tőzsde év elején elfogadott stratégiájának egyik kiemelt célja, hogy a lakossági befektetők mellett minél több magyar vállalat válassza a tőzsdei megjelenést. A BÉT ennek érdekében a lakosság számára indított BÉT Akadémiával párhuzamosan 2017-ben a kkv-k számára is létrehozza átfogó képzését a londoni tőzsde ELITE programjával együttműködésben.

Az oktatási program nemzetközi dimenzióját az ELITE kiterjedt hálózata és tudásbázisa adja, míg a Magyarországra jellemző, országspecifikus ismereteket a BÉT állítja össze. Minden évben 20 vállalatnak lesz lehetősége elindulni az innovatív növekedési pályán, amelynek időtartama megközelítőleg 24 hónap.

A program ezt kínálja a vállalkozások számára:

  • Személyre szabott hozzáférés vezető helyi és nemzetközi tanácsadók, befektetők, szakértők, vállalkozók és tőzsdei vállalatok nemzetközi hálózatához.
  • Egy olyan befektetői közösséggel történő korai elköteleződés, amely különböző forrásokból segít a tőkebevonásban a vállalkozás céljainak megfelelő módon és időben.
  • Részvételi lehetőség egy élénk ökoszisztémában, amely támogatja és segíti az innovációt, vállalkozást és növekedést.
  • Szakértői segítség a megalapozott üzleti és finanszírozási döntések meghozatalához.
  • Egy olyan platform, amely segít a vállalat láthatóbbá tételében a stakeholderek számára média kampány és webportál fejlesztés támogatással.
  • Lehetőség a párbeszédre, tapasztalatok megosztására, egymástól történő tanulásra hasonló növekedési célokkal és törekvésekkel rendelkező vállalatok között.

Az edukáción túl a BÉT célja az ELITE program hazai elindításával egy olyan európai szinten sikeres klub létrehozása, amelyben változatos szemináriumokon új ismereteket, kapcsolati tőkét szerezhetnek a hazai vállalatok vezetői, továbbá segítséget kapnak a cégük számára legmegfelelőbb hosszú távú finanszírozási forma kiválasztásához - emelte ki a program indulása kapcsán Nagy Márton, a Budapesti Értéktőzsde elnöke.

A magyar vállalkozások növekedésének fokozásával, növekedési lehetőségeinek bővítésével az ELITE az ország gazdasági jólétéhez járul hozzá. A dinamikusan növekvő kkv-k innovatívak, új munkahelyeket hoznak létre, a gazdaság éltető elemei, és különösen fontos, hogy olyan környezetet alakítsunk ki számukra, amelyben gyarapodhatnak - hangsúlyozta Luca Peyrano, az ELITE - London Stock Exchange Group vezérigazgatója.

A program a cégvezetők időbeosztására tekintettel főként online zajlik. Emellett több személyes részvételt igénylő londoni és budapesti eseményen is lehetséges a részvétel, ami nemzetközi környezetben ad alkalmat a tudás megszerzésére és a jövőbeni üzleti kapcsolatok megalapozására.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!