Új elnök az AAA Auto élén - kettévált az elnök-vezérigazgatói poszt

November 1-jei hatállyal Vratislav Kulháneket nevezték ki az AAA Auto anyacége, az AAA Auto Group N.V. igazgatósági elnökének.
NAPI Online, 2007. november 5. hétfő, 11:13
Fotó:

Az eddig az elnöki és vezérigazgatói posztot is betöltő fő tulajdonos James Denny Csehország és Európa egyik legismertebb autóipari menedzserének nevezte a skodás múlttal bíró szakembert.

Az AAA Auto-részvények a tőzsdei bevezetés óta - a kezdeti visszafogott erősödés után - szinte folyamatos lejtmenetet produkálnak a BÉT-en. A papírok hétfő délelőtt 11 órakor 0,9 százalékos veszteséggel 486 forinton forogtak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK