A Budapesti Értéktőzsde hétfői rendkívüli közgyűlésén 2017 májusáig a felügyelőbizottság tagjává választották Kardkovács Kolost, a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsának tagját - közölte a BÉT.

A Budapesti Értéktőzsde a rendkívüli közgyűlésén a tulajdonosok néhány ponton módosították a társaság alapszabályát, a változtatások hatékonyabb vállalatirányítást szolgálják.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!