Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Equilor Befektetési Zrt. korábbi terveivel összhangban 2011-ben tovább erősíti nemzetközi üzletágát, melynek részeként a független befektetési szolgáltató intézményi kereskedésért felelős ügyvezető igazgatójának Kőrössy Krisztiánt választották, akit a Budapesti Értéktőzsde tavaly az év részvénypiaci üzletkötőjének választott.

Kőrössy Krisztián az Equilor Befektetési Zrt. intézményi kereskedésért felelős ügyvezető igazgatójaként elsősorban a nemzetközi ügyfélkör kezeléséért és új termékek fejlesztéséért felel. Az Equilor közgyűlése a szakembert megválasztotta a társaság igazgatósági tagjának, melynek elnöke továbbra is Gereben András, vezérigazgatója pedig Szécsényi Bálint. Kőrössy Krisztián korábban a Concorde Értékpapír Zrt-nél, ezt követően pedig a Cashline Értékpapír Zrt-nél dolgozott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!