Új gyártóbázist épít a Humet

A Humet Nyrt. új gyártóbázis megvalósításáról szóló megállapodást írt alá stratégiai partnerével, a Capriovus Kft.-vel - közölte a tőzsdei társaság.
NAPI Online, 2007. december 4. kedd, 16:11
Fotó:

A bejelentés szerint a szigetcsépi gyártóbázis megfelel a gyógyszeriparban használatos GMP (Good Manufacturing Practices) feltételeinek, és alkalmas lesz évi 100 millió napi adag előállításához szükséges Humifulvát hatóanyagú késztermék legyártására, mely a jelenlegi kapacitás többszöröse. A gyártóbázis üzembe helyezésére legkésőbb 2008 áprilisában sor kerül.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK