Az eseményen a BDO Forte visszahívásával új könyvvizsgálónak a Deloitte-ot választották meg új könyvvizsgálónak, nettó 75 ezer eurós megbízási díjjal.

A közgyűlés felhatalmazta továbbá az igazgatóságot, hogy az elkövetkező 18 hónapban 25 ezer darab saját részvényt vásárolhasson, illetve értékesíthesse a részvényopciós programhoz nem szükséges E-Star papírokat.

Az alapszabály módosítását érintő napirendi pontok között elfogadták a menedzsment éves munkájának értékelését lehetővé tévő passzus bevételét, így az akár már az évi rendes közgyűlésen is szerepelhet a napirendi pontok között.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!