Új külföldi kereskedő a BÉT-en

A Merrill Lynch International tőzsdetagságot szerzett a Budapesti Értéktőzsdén - derül ki a BÉT közleményéből.
Napi.hu, 2014. június 19. csütörtök, 18:28
Fotó: Reuters

Európa egyik legjelentősebb befektetési szolgáltatója, a londoni székhelyű Merrill Lynch International 2014. június 20-án csatlakozott a Budapesti Értéktőzsdéhez, kereskedési jogot szerezve annak hitelpapír szekciójában. Ezzel a BÉT-en kereskedési jogosultsággal rendelkező külföldi kereskedők száma 10-re emelkedett. A Merrill Lynch International immáron a harmadik kereskedő cég, amely a Xetra kereskedési rendszer múlt év decemberi bevezetése óta csatlakozott a BÉT piacához.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK