Új kutakat nyitott a Mol Romániában

Újabb két töltőállomással bővítette benzinkút-hálózatát a Mol Románia, ezzel 133-ra növelte romániai benzinkútjainak számát - közölte a vállalat.
MTI-Eco, 2012. október 29. hétfő, 15:51
Fotó: Napi.hu

Az 1,3 millió euró beruházás nyomán a Marosvásárhely melletti Nagyernyén (Ernei) és a kelet-romániai Targu Neamton (Németvásár) nyitotta meg a Mol Nyrt. a két új benzinkutat. A hónap elején Temesváron is üzembe helyeztek egyet. A Mol Románia jelenleg 12,5 százalékos piaci részesedéssel rendelkezik az üzemanyag-forgalmazásban. Daradics Kinga, a vállalat vezérigazgatója korábban elmondta, hogy a magyar olajvállalat 2015-ig hetven újabb töltőállomást tervez nyitni, és 15 százalékra szeretné növelni piaci részesedését. A Mol Románia üzemanyagforgalma az idei első félévben 5 százalékkal nőtt a tavalyi azonos időszakhoz képest.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

szkiita, 2012.10.29 15:56

Lassan vissszajön Erdély ....így vagy úgy !!..az OTP-nek is van pár száz fiókja Erdélyben!!...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html