Új piacra lép be az econet.hu

Kölcsönös szándéknyilatkozatot írt alá az econet.hu tulajdonában lévő EST Media Group Vagyonkezelő Kft. és METACOM Holding Zrt - jelentette be a BÉT honlapján az econet.hu.
NAPI, 2010. november 15. hétfő, 15:14
Fotó:

A megállapodás alapján a felek 2010. december 31-ig, 50-50 százalékos részesedésük mellett közös társaságot alapítanak, amely a tervek szerint új típusú törzsvásárlói és fizetőkártya szolgáltatásokat fog létrehozni és működtetni. A rendszerrel elsősorban az aktív fiatalokat célozzák akik egy kedvezményrendszert nyújtó szolgáltatáscsomaghoz juthatnak amely egyebek mellett szórakozóhelyeken, ruházati boltokban, koncertszervezőknél, utazási irodáknál, valamint webes partnereknél lesz érvényesíthető. A szolgáltatás tervezett bevezetési ideje 2011 eleje.

A Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban is az egyik leggyorsabban növekvő piac, amely 2012-re becslések szerint elérheti a 118 milliárd dollárt. Magyarországon - a még kezdeti stádiumban lévő piacot 600 milliárd forintra becsülik, amely a cafeteria piaccal együtt megközelíti az 1000 milliárd forintot. Az econet által tervezett rendszer, amely a teljes piac egy kisebb szegmensét, az aktív fiatalok szórakozási költéseit és az ahhoz kapcsolódó fogyasztásait célozza, már a teljes piac töredékének lefedésével is eredményesen működtethető.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK