Részvénykibocsátásra készül a budapesti és a varsói tőzsdén az Orco Property Group SA ingatlanfejlesztő cég – jelentette a társaság közleményére hivatkozva a Bloomberg. A jövő év első felére tervezett lépéssel részben friss tőkéhez juthat a vállalkozás, részben erősítheti helyi kapcsolatait. Az Orco Budapesten a Tőzsdepalota felújítására készül a Belvárosban és nevéhez fűződik a budaörsi Orco Business Park építése és üzemeltetése. A luxemburgi vállalkozás a rendszerváltás utáni fejlesztési lehetőségeket felismerve jutott el Kelet-Európába, így ma már Budapest és Varsó mellett képviselteti magát Moszkvában, Berlinben, Pozsonyban, Horvátországban és Prágában is. Részvényeit a párizsi és a prágai börzén jegyzik.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!