Új szlovákiai telephelyet nyitott az AAA Auto

A 9. szlovákiai telephely megnyitásával 40-re növelte egységeinek számát a használtautó-bizniszben utazó AAA Auto Group, amelynek részvényeit a BÉT-en is jegyzik.
NAPI Online, 2007. október 16. kedd, 16:29
Fotó:

A legújabb egység Poprádon található, és közel ötezer négyzetméteren kínál használt személygépkocsikat. Az AAA Auto 40 telephelyből 21 Csehországban, 9 Szlovákiában, 5 Magyarországon, 3 Lengyelországban, 2 pedig Romániában van.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK