A szabálytalan U alakban elterülő, nettó 12500 négyzetméter nagyságú épület 60 százalékát irodák teszik ki, míg a hátsó Batthyány utcai szárnyában apartman lakások kerültek kialakításra. A főbejárat körüli területen üzletek és vendéglátóhelyek találhatók, az épület alatt pedig egy kétszintes, 110 parkolóhellyel rendelkező parkolóház helyezkedik el.

A Hattyúházat eredetileg ugyan szállodának tervezték, de jelenleg az épületkomplexum irodákat, apartman lakásokat, vendéglátó- és szolgáltató helyeket foglal magába, viszont a szállodai igényekhez szabott gépészet messze túlmutat az átlagos irodai igényeken - áll az Appeninn közleményében.

A Hattyúház Buda egyik ékköve. Szerencsés elhelyezkedésének, valamint egyedi kialakításának köszönhetően a cégek, a szolgáltató egységek, és a környéken élők körében egyaránt közkedvelt. - mondta Székely Gábor, az Appeninn Holding Nyrt. igazgató tanácsának elnöke az újabb 25 százalékos csomag megvásárlását kommentálva. Az épületkomplexum pont azokban a paraméterekben erős, amik a „B" kategóriás irodapiacon döntő szempontnak számítanak: megfelelő ár jellemzi, megfelelő minőséggel bír, kapcsolt szolgáltatások sorát tudja felmutatni - tette hozzá.

Az Appeninn távlati tervei között szerepel az egyedi kialakítású, 500 négyzetméteres pincerendszer továbbfejlesztése, mely adottságai révén prémium budai szórakozóhellyé válhatna. Az egykoron fürdőnek tervezett létesítmény a belső boltozatos ívei és hatalmas belmagassága miatt eleve impozáns hatást kelt. Különleges belső építészeti megoldásai, a magas kapacitású szellőzőrendszer, és a több, egymástól független bejárata miatt gondoljuk azt, hogy egy teljesen új nívót képviselő klubnak adhatna helyet. Nem csupán minőségi, hanem valóban biztonságos és kellemes szórakozóhellyé szeretnénk fejleszteni a Hattyúház alagsorát, és ehhez keressük az ideális partnert - tette hozzá Székely Gábor.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!