A Interactive Brokers automatizált módon nyújt online értékpapír kereskedési és letétkezelési szolgáltatásokat az értékpapír-, deviza- és árupiacokon. Több mint 120 piac érhető el számos országban és devizában egyetlen számla segítésével.

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az utóbbi időben növekvő érdeklődést lát olyan új külföldi tagoktól, akik pluszlikviditást tudnak adni a piacnak. Az azonnali piac forgalma már harmadik éve növekszik, csak idén 9,2 százalékkal gyarapodott a forgalom - írja közleményében a BÉT.

"Megtisztelő, hogy az Interactive Brokerst tőzsdetagként köszönthetjük és biztosak vagyunk abban, hogy a piacunk számos remek befektetési lehetőséget tud majd teremteni a brókercég ügyfeleinek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy új befektetőket hozzunk és növeljük a likviditást, ezért is örömteli, hogy a BÉT 2014 eleje után ismét egy új külföldi tagot üdvözölhet" - közölte Végh Richárd, a BÉT elnök-vezérigazgatója.

"Örülünk, hogy bekapcsolhattuk a magyar piacot. Különleges ez az esemény abból a szempontból is, hogy az Interactive Brokerst a magyar származású Thomas Peterffy alapította 40 éve és most ily módon a cég visszatér Magyarországra - mondta Jonathan Chait, az Interactive Brokers operatív ügyvezető igazgatója.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!