Új vezér a Synergon élén

Szeptembertől Litauszki Róbert váltja Lazrovits Márkot a Synergon vezérigazgatói székében.
Mezősi Tamás, 2010. június 21. hétfő, 10:51
Fotó:

Lazarovits - aki három éve vezeti a társaságot - továbbra is tagja marad a Synergon igazgatóságának, illetve tanácsadói feladatokat lát el a cégnél.

Utódja, a 43 éves Litauszki Róbert korábban a Pipelife International-nál és annak régiós leányvállalatainál töltött be vezető tisztségeket, egy éve pedig a Duropack-Starpack ügyvezető igazgatója.

A vezérigazgatótól az operatív folyamatok fejlesztését, a vállaltirányítás fejlesztését és a Synergon erőteljesebb piaci pozicionálását várja el az igazgatóság.

Nem csökkenő árbevételt és a javuló hatékonyság nyomán az eredmény növekedését reméli az idén a Synergon, bár a megcélzott egy milliárdos üzemi eredményt csak „közelítőleg" tartja megvalósíthatónak - hangzott el a cég mai sajtótájékoztatóján.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK