Új vezérigazgató az áramtőzsde élén

Bertalan Zsolt került a hazai szervezett áramtőzsdét működtető HUPX Magyar Szervezett Villamosenergia-piac Zrt. élére - közölte honlapján a tulajdonos MAVIR Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt.
MTI, 2013. november 11. hétfő, 19:22
Fotó: Napi.hu

Bertalan Zsolt - aki korábban a MAVIR vezérigazgatója volt - november 7-től vezeti az áramtőzsdét.

"A jelentős iparági tapasztalattal rendelkező szakember fontos szerepet vállalt a hazai áramtőzsde bevezetésében és elindításában, a HUPX Zrt. megalakításában, továbbá részt vett a piac-összekapcsolás megvalósításában is" - olvasható a MAVIR közleményében.

Az áramtőzsde eddigi vezetője Balázs László volt, aki márciustól töltötte be posztját, előtte pedig több mint tíz évig vezette elnök-vezérigazgatóként a Magyarországi Volksbank Zrt.-t.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK