Szendrei Attila John Munnery-t váltja fel a vezérigazgatói poszton. Kinevezését a MakTel Igazgatósága mai ülésén 2002. szeptember 19-i hatállyal jóváhagyta. A 49 éves Szendrei Attila gazdasági mérnöki diplomával rendelkezik és különböző vezetői pozíciókat töltött be Magyarországon és külföldön egyaránt. Jelenlegi kinevezéséig a Matáv leányvállalata, a MatávkábelTV Kft vezérigazgatója volt. A MatávkábelTV Kft vezérigazgatói posztját 2002. október 14-től Piller András tölti be. A Matáv többségi részesedéssel rendelkezik a MakTelt, Macedónia kizárólagos vezetékes és meghatározó mobil szolgáltatóját irányító Stonebridge Communications AD-ben.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!