Letartóztatta csütörtökön az orosz rendőrség a Jukosz és a Mol magyar olajvállalat által közösen tulajdonolt Zápádno-Málobalikszkoje kitermelési egység vezetőjét. Oleg Vitka letartóztatását a helyi bíróság rendelte el a koncessziós szerződés megsértésére hivatkozva.


Ferencz I. Barnabás Mol-szóvivő szerint az új vezető oljipari szakember; a cég rendben működik tovább. A Mol minden jogi segítséget meg kíván adni Vitkának.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!