Új vezető a Kelernéll

A Keler Zrt. ügyvezetősége új pozícióval bővült, az újonnan létrehozott értékesítési és ügyfélkapcsolati terület vezetőjévé Szalai Sándort nevezték ki.
Napi.hu, 2015. október 15. csütörtök, 17:38
Fotó: Napi.hu

A Központi Elszámolóház és Értéktár (Keler) csoport új ügyvezetővel bővült: Szalai Sándor feladatai a csoport szolgáltatásainak hazai és nemzetközi értékesítése, az ügyfélkapcsolatok továbbfejlesztése, az innovatív szolgáltatások iránti igények becsatornázása és az ügyfélkiszolgálás színvonalának további növelése lesz.

A területet további fejlesztésével az elsődleges célunk, hogy az értéktári, elszámoló- és klíringházi területeken működő KELER Csoport az európai tőke- és energiapiacok jól ismert, innovatív szolgáltatójává váljon - hangsúlyozta Szalai.

A szakember korábban az OTP Alapkezelő vezérigazgatója és a Befektetési Alapkezelők Magyarországi Szövetségének elnöke volt, később egy befektetési arany kereskedő cég vezetőjeként, majd egy hazai szoftverfejlesztő cég üzleti tanácsadójaként dolgozott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK