Új vezetők a Synergonnál

A Synergon igazgatótanácsa a megújulási stratégia végrehajtása érdekében november 1-i hatállyal új vezérigazgató-helyettesi munkaköröket hozott létre.
NAPI, 2011. november 4. péntek, 16:50
Fotó: Napi.hu

Jutasi Zoltán vezérigazgató a műszaki vezérigazgató-helyettesnek a korábban T-Systemsnél tevékenykedő Jánosi Tibort nevezte ki, míg a FUTÁR-Projekt vezetésére projektigazgatói munkakörbe Jáborcsik Lászlót kérte fel.

A társaság gazdasági vezérigazgató-helyettesi feladatainak ellátására még októberben - a korábban a KÉSZ Csoportnál és az Antenna Hungáriánál tapasztalatot szerző - Sipos Leventét kérte fel Jutasi.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK