A Budapesti Értéktőzsde és az Elite SpA nemzetközi best practice-ek átadására és a hazai sajátosságok megismerésére egyaránt alkalmas vállalkozásfejlesztési programot kínál a növekedést megcélzó magyar középvállalkozásoknak. A BÉT és a Londoni Tőzsdecsoport célja a Programmal az, hogy minél több kkv ismerje meg a tőkeági finanszírozási formák széles skáláját és váljon - rövidebb vagy hosszabb távon - tőzsdeképessé - írja közleményében a Budapesti Értéktőzsde.

A programban 35 országból több mint 1000 vállalat vesz részt, melyben a mostani 5 új céggel együtt már 17 magyar cég vesz aktívan részt a képzésen, ami a régióban kiemelkedőnek tekinthető.

Most csatlakozott a Columbus Klíma Cégcsoport, amely a hazai szakterület egyik meghatározó szereplője. A nagytarcsai cég a termékekkel, berendezésekkel való kereskedés mellett azok telepítésével, illetve mérnöki támogatással is foglalkozik. A Gloster Infokommunikációs Kft. egy informatikai-távközlési középvállalkozás. Fő profilja kezdetben egy hálózati informatikai óriás, a Cisco termékeinek forgalmazása volt, jelenleg komplex üzleti szolgáltatást kínálnak.

A DM-KER Kft.  mezőgazdasági és építőipari gépek forgalmazásával, alkatrész-értékesítéssel és szervizeléssel foglalkozik jelenleg három telephelyen tevékenykedik. A Bobcat és a Doosan márkaképviseletét látja el. A Textura Kft. magyarországi, horvátországi, romániai és csehországi központjában lévő, 3 millió négyzetméteres raktárkészletével vált Közép-Európa legnagyobb munkaruha-textil kereskedőjévé. A Szallas.hu Kft. közvetítő szerepet tölt be szállásadó és utazni vágyó kliensek között.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!