Az új célár csaknem 1 százalékkal magasabb, mint a keddi záróár, de jóval magasabb, mint az elemzői célárak átlaga, ami a Reuters adatbázisa alapján 8114 forint.

Az utóbbi időben egyre több elemző lett óvatosabb az OTP részvényeivel kapcsolatban, miközben a célárak egyre magasabbra kúsztak, az elemzők egyre inkább fedezékbe vonultak, és ajánlásuk többségében már csak tartás.

Jelenleg már csak 3 elemző ajánlja vételre az OTP-részvényeket, 12 elemző tartást, 3 elemző pedig eladást ajánl - írta a portál.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!