A profit warningot közlő cégek sorába ezúttal az adattároló eszközöket gyártó EMC, az Intel legnagyobb riválisaként számontartott Advanced Micro Devices (AMD) és a BMC Software is beállt, ami még meredekebb lejtőre küldte a technológiai papírok árfolyamát. A Marconi-effektus nem csituló hullámai a telekompapírokat gyengítették tovább, de lefelé tartottak a szoftvergyártók és a bankok részvényei is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!