A tájékoztatás szerint a bevezetés keretében az ingatlanos társaság 29,8 millió, egyenként 10 forint névértékű, összesen 298 millió forint össznévértékű törzsrészvénnyel jelenik meg a BÉT Xtend platformján.

A design-otthonokat fejlesztő és forgalmazó cég a tőzsdére lépés felé vezető úton a BÉT középvállalati szolgáltatáspalettáját is igénybe vette, sikerrel pályázott az európai uniós forrásból megvalósuló Mentor Program keretein belül, amely a finanszírozás mellett szakmai támogatást is nyújtott a megjelenéshez.

A Multihome az ingatlanpiac és az építőipar területén működő, tevékenységét folyamatosan bővítő vállalkozás, amely 2017-ben kezdte meg a működését. A társaság a kezdetektől fogva ingatlanforgalmazással foglalkozik, 2021-ben pedig tovább bővítette tevékenységi körét, amelynek így már a hagyományos ingatlanközvetítői megbízások is a részét képezik. A társaság leányvállalatai révén emellett befektetési ingatlanok bérbeadásával, ingatlanhasznosítással és telekingatlanok fejlesztésével is foglalkozik – ismertették.

 

A 2020-as tulajdonosi döntés értelmében a Multihome csoport elköteleződött a tőzsdei-tőkepiaci jelenlét mellett, a társaság részvényeinek bevezetését a BÉT Xtend piacára ennek megfelelően alaposan megtervezett előkészületek előzték meg.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!