Az angolul, németül és franciául beszélő Baján Péter 1996-2000-ig a Synergonnál, illetve jogelődjénél dolgozott különböző szakmai vezetői beosztásokban. Az elmúlt két évben a Siebel Systems közép-európai régióba, a Közel-Keletre, valamint a volt szovjet köztársaságokba irányuló értékesítési tevékenységének principálisaként a banki és pénzügyi területet felügyelte.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!