Újabb céggel bővülhet a tőzsde - 2010-ben

Az EQNet Zrt. riválisai felvásárlásával a jelenlegi nyolcszorosára növelné árbevételét, hogy aztán sikerét a tőzsdén kamatoztassa.
NAPI Online, 2006. november 28. kedd, 14:35
Fotó:

Ehhez az első lépést az Inter.Net kiskereskedelmi részlegének megvásárlása jelentette, aminek köszönhetően a jelenleg 250 millió forintos bevétel jövőre 600 millió forintra emelkedik majd. Az EQNet szerint bőven van még növekedési tartalék a piacban, ám az internetszolgáltatók konszolidációja elkerülhetetlen - ők a folyamatban a felvásárló szerepét szeretnék játszani. Terveik szerint apró riválisaik bekebelezésével 2010-re 2 milliárd forintra emelkedne árbevételük, ami után a tőzsdei bevezetéssel is megpróbálkoznának.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK