Újabb CIG-részvényeket vett a nagytulajdonos

Ismét vásárolt a CIG Pannónia részvényeiből Bayer József érdekeltsége, a Vinton Vagyonkezelő, ezúttal a B sorozatba tartozó kamatozó részvényekből.
portfolio.hu, 2015. november 25. szerda, 20:23
Fotó: Napi.hu

A Bayer József, a CIG Pannónia felügyelőbizottsági elnökének érdekeltségébe tartozó Vinton Vagyonkezelő Kft. ma 135 ezer darab B sorozatú kamatozó részvényt vásárolt 830 forint/darab áron adásvételi szerződés keretében.

A Vinton Vagyonkezelő Kft. a tranzakciót követően 8 749 617 darab, a társaság által kibocsátott részvénnyel rendelkezik - közölte a CIG Pannónia.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK