Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Az arany árupiaci jegyzése pénteken meghaladta az 1300 dollárt - a decemberi szállítású nemesfém ára 0,4 százalékos növekedés után újabb történelmi csúcsot ért el 1301 dolláron. Az ezüstöt eközben unciánként 21,30 dolláron jegyezték, utóbbi ára 1980 októbere óta nem állt ilyen magasan.


Pénteken az olaj is drágult, az energiahordozó jegyzése 0,3 százalékkal 75,40 dollárra emelkedett hordónként. Az olaj jegyzése a dollár euróval szembeni gyengülésével párhuzamosan következett be; a közös európai deviza 0,7 százalékkal 1,34 fölé korrigált a zöldhasúval szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!