Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A vártnál rosszabb munkaerőpiaci adatok lefelé nyomják a piacokat, így mind a három vezető tengerentúli index pirosba váltott. A nyitást követően a Dow Jones 0,7 százalék körül veszített értékéből. A technológiai szektor kevésbé érezte meg a rossz híreket, a Nasdaq csupán 0,4 százalék alatti csökkenésre kényszerült, a frissen felértékelt Nvidia 3 százalék fölötti emelkedést produkált. Az S&P 500 0,6 százalékot esett. A Goldman Sachs és a JP Morgan több mint 1,2 százalékkal értékelődött le, a Morgan Stanley is 0,9 százalékos csökkenést volt kénytelen elkönyvelni, miután a Bank of America lefelé hangolta harmadik negyedéves előrejelzését, a nyári gazdasági lassulásra hivatkozva.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!