Újabb határ felé tartanak a hozamok

Többnyire ismét jelentősen mérséklődtek a referenciahozamok az állampapírok másodpiacán pénteken.
NAPI, 2009. július 31. péntek, 18:10
Fotó:

Az egyetlen kivétel a hathónapos benchmark volt, amely így változatlanul 8,25 százalékon áll. Az összes többi lejárat esetében azonban 4-19 bázisponttal lejjebb került a referenciaátlag. A pénteki változások után legalacsonyabban a tizenkét hónapos hozam áll, amely már csak 5 bázisponttal van a 8 százalékos határ fölött - derült ki az ÁKK tájékoztatásából.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK