Újabb jó napon van túl Budapest

A tegnapi erősödést ma újabb emelkedés követte.
Napi.hu, 2014. március 18. kedd, 17:17
Fotó: Napi.hu

A nap végére 1 százalék feletti pluszt hozott össze a BUX, a jó teljesítményből 3,7 százalékos erősödéssel vette ki a részét az OTP, amely Putyin beszéde után indult meg felfelé. A többi blue chip már vegyesen teljesített, hiszen a Magyar Telekom 1,9, a Mol pedig 0,9 százalékot esett, míg a Richter 1,4 százalékot erősödött.

A forgalmat tekintve hatalmas fölénnyel végzett az élen az OTP: a 14,8 milliárdos forgalma mellett eltörpül a Richter 3,9 milliárdja, illetve a Mol 747 milliója.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK