Április 6-án voltunk először a 600 dolláros - sokáig álomhatárnak tekintett - szint felett. Alig több mint egy hónap kellett ehhez a 100 dolláros ugráshoz. Most már egyre többen a 800-as szint közeli eléréséről beszélnek. Hol állhat meg ez a robogó vonat? Egyelőre semmi jele fordulatnak, sőt még csak egy kis lassítás sem látszik. Eladásokat csak akkor javasolnak a Hamilton szakemberei, ha egyértelmű fordítószignálok látszanak az árfolyamváltozásban. Ilyen jel még nincs, minden shortost elsöpör a piac lendülete.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!