Újabb merénylet Izraelben, tizennégy halott

Tizennégyen meghaltak, negyvenhárman megsebesültek, amikor egy pokolgépes autó felrobbant egy autóbusz mellett Izraelben. Hírügynökségek szerint a busz mellé érkező gépkocsit öngyilkos merénylő robbantotta fel. A merénylet helyi idő szerint hét óra körül, csúcsforgalmi időszakban történt a Megiddo melletti csomópontnál, Haifa, illetve a palesztin igazgatású Dzsenín közelében. A hír vélhetőleg a részvénypiacokra is lesújtó hatással lesz, főleg az USA-ban.
NAPI, 2002. június 5. szerda, 09:17

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK