Újabb nyilvános ajánlat a Linamar részvényeire

Deák Bálint, 2011. április 27. szerda, 17:47
Fotó:

Önkéntes nyilvános vételi ajánlatot tett részvényenkénti 2570 forintos áron a Linamar Hungary a saját részvényeire. A hír túl nagy meglepetést nem jelent hiszen a társaság már eddig is vásárolta ezen az áron a részvényeket illetve korábban már tett ajánlatot is.
A felhívás ráadásul csupán 45 233 darab részvényre vonatkozik, hiszen csupán az a mintegy 0,5 százaléknyi papír nincs a cég birtokában.

A dokumentum szerint az ajánlat benyújtását megelőző 180 napos forgalommal súlyozott tőzsdei átlagára 2557 forint volt, míg a 360 nap forgalommal súlyozott tőzsdei átlagára 2181 forintot tett ki.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK