A DT eddigi történetében még nem volt példa sztrájkra, amit most azért hírdetett meg a szakszervezet, hogy tiltakozzon a németországi álláshelyek csökkentése ellen. Az International Herald Tribune tudósításából kiderül, hogy a 36 ezer munkavállalót képviselő Ver.di szakszervezet szerint elfogadhatatlan, hogy a cég vezetése 50 ezer posztot vinne el alacsonyabb munkaköltségű országokba. A DT-nek amúgy is sok mostanában a gondja, épp a minap jelentette be ugyanis a vállalat, hogy az első negyedévben 588 ezerrel csökkent Németországban előfizetőinek száma, sőt a társaság nyeresége is 58 százalékkal zsugorodott. A legnagyobb európai telekommunikációs cég összesen 250 ezer munkavállalót alkalmaz.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!