Újabb rally a Wall Streeten

A foglalkozatottság meglepően jó adatai hatására ismét erősödtek az amerikai vezető tőzsdeindexek.
Kosztolányi Bálint, 2010. szeptember 3. péntek, 16:05
Fotó:

A munkaerőpiaci fejlemények enyhítették a recesszió visszatérésével kapcsolatos félelmeket, így erősödéssel indult a nap a tengerentúlon.

A nyitást követően a Dow Jones több mint 1 százalékot, az S&P mintegy 1,3 százalékot, a Nasdaq több, mint 1,5 százalékot erősödött.

A bankszektor különösen jól teljesített, a pénzügyi papírok közel 2,5 százalékkal haladta meg a tegnapi záróértéket, de a kiskereskedelmi szektor 2 százalék körüli növekedése is figyelemre méltó.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK