Újabb rekordok felé halad az USA

Pénteken is csúcsokat dönthetnek az amerikai tőzsdék.
Napi.hu, 2013. december 27. péntek, 16:40
Fotó: Napi.hu

Folytatják jó teljesítményüket a tengerentúli indexek, a nyitás után egy órával a Dow Jones ipari átlaga 0,1 százalékos pluszban állt, így van rá esély, hogy idén 51-edszerre is új rekordot döntsön az idén.

Az S&P-500 az idei 44. rekorddöntése után ugyanakkor stagnált, míg a Nasdaq 0,1 százalékos mínuszt volt kénytelen elkönyvelni ekkor. A céges hírek közül kiemelkedik a Twitter 4,8 százalékos vesztesége, a cég részvényei azután indultak meg délnek, hogy a Macquarie egyik elemzője semlegesről alulteljesítőre változtatta az ajánlását velük szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Bhole, 2013.12.28 08:38

Dobálják el az USA kötvényeket és részvényeket vesznek belőle, meg magyar kötvényeket. Pont az ellenkezője történik annak, amit a dogmatikus libsik jósoltak.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html