Újabb rekordot döntött az aranyár

Az azonnali piacon 618,35 dolláros szinten árfolyam-rekordot ért el az arany.
NAPI Online, 2006. április 18. kedd, 17:42
Fotó:

A 600 dolláros lélektani határ után technikailag is indokolt volt az újabb 20 dolláros emelkedés, ráadásul a fundamentumok sem segítették a korrekció kialakulását (iráni feszültség, olajár emelkedése stb.). Ettől függetlenül egyre valószínűbb a lufi kidurranása, és rövid időn belül egy kb 40-50 dolláros árfolyamkorrekció indokolt lenne. Az arany közép-távú emelkedő trendje az 550-570 dolláros sávban van, azaz ezeken a szinteken ajánlható ismét a vételi pozíció megnyitása

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK