A meghirdetett 30 milliárd forintnyi csomagra 147,9 milliárd forintnyi ajánlat érkezett az elsődleges forgalmazóktól, de az Államadósság Kezelő Központ ezúttal sem emelte a tétet. A hozamok 7,28 és 7,31 százalék között szóródtak, a 7,30 százalékos átlag az egy héttel korábbit 1 bázisponttal múlja alul, viszont megegyezik tegnapi másodpiaci referenciahozammal.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!