Újabb Synergon szerződés

A Synergon Informatika Rt. informatikai beszállítói keretszerződést írt alá az egyik nagy magyar kereskedelmi bankkal. Első lépésként a bank magas biztonsági követelményeknek megfelelő biztonságtechnikai rendszert rendelt meg 100 millió forint körüli értékben.
Madarász János, 2002. június 10. hétfő, 10:29

A Synergon tervezi és vitelezi ki a teljes biztonságtechnikai rendszert, mely biztosítja a bank informatikai hálózatának külső behatolásoktól való védelmét, illetve határozottan elkülöníti az alrendszereket egymástól, miközben megteremti a közöttük lévő biztonságos kapcsolatot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK