Újból kell a befektetőknek a magyar állampapír

A korábbi aukciók mérsékelt sikere után újra a megszokott kereslet mutatkozott a három hónapos dkj-k iránt.
NAPI, 2011. november 8. kedd, 11:54
Fotó: Napi.hu

Közel háromszoros lefedettség mellett kelt el a háromhónapos dkj-kből meghirdetett 40 milliárdos mennyiség a keddi aukción. (Az előző két aukción a lefedettség 1,3-1,5-szeres volt.) Az elfogadogg hozamok 6,23 százalékos átlaga az egy héttel korábbit és a hétfői másodpiaci benchmarkot is 7 bázisponttal múlja alul.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2011.11.08 13:05

A világ bulija most a külföldieknek a magyar állampapír, a forint a végtörlesztés miatt harmatgyenge (azaz márciusig még gyengülhet utána visszaerősödik ), a hozam az egekben... a kockázat nulla mert forintban csak tud Magyarország fizetni
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html